8 – 11 let Maribor: Anže Selan kar dvakrat na stopničkah!

V soboto 14. decembra 2013 je v Železničarskem teniškem klubu v Mariboru potekal turnir v kategoriji 8 – 11 let. Teniški klub Bobi sta tokrat predstavljala Anže Selan (mini, midi tenis dečki) in Ajla Žigić (mini tenis deklice).

Anže Selan iz Notranjih Goric je najprej nastopil v kategoriji midi tenis. V svoji predtekmovalni skupini je dosegel prvo mesto, zmagal v osmini finala in četrtfinalu. Njegova pot se je končala v polfinalu, kjer ga je premagal kasnejši zmagovalec Staš Hercog iz Maribora. Anže je tako osvojil končno 3. – 4. mesto in tudi v midi tenisu prvič dvignil pokal.

Popoldne je nastopil še v mini tenisu. V svoji predtekmovalni skupini je dosegel drugo mesto in nato zmagal v četrtfinalu ter polfinalu. V finalu je bil od Anžeta boljši Filip Zver iz Murske Sobote.

V kategoriji mini tenis deklice je nastopila naša Ajla Žigić iz Podpeči. V svoji predtekmovalni skupini je dosegla eno zmago in bila dvakrat poražena (izgubila je s kasnejšima finalistkama), kar ni zadostovalo za uvrstitev v finalni del.

Našima tekmovalcema za uspešne predstave v Mariboru čestitamo!

 

Ekipa TK Bobi

 

CAM00327

CAM00332

CAM00334

DSC_0210