Ljubljanski teniški satelit: Anže Selan osvojil 1.mesto v midi tenisu!

V nedeljo 13.oktobra je v Ljubljani (Svoboda – Vič) potekal Ljubljanski teniški  satelit. Iz našega kluba so se tekmovanja udeležili Anže Selan in Anastasija Mitić (midi tenis), Bor Bizavičar (tenis do 13 let) in Nik Kralj (tenis nad 13 let).

Anže Selan je sploh prvič nastopil v kategoriji midi tenis. Dosegel je 6 zmag in bil enkrat poražen. Na koncu se je izkazalo, da je bilo to dovolj za 1.mesto na turnirju! Za Anžeta je to odlična popotnica za turnirje, ki ga čakajo v zimski sezoni. Ob tem je dokazal, da je dobre igre iz mini tenisa prenesel tudi v višjo kategorijo – midi tenis.

Anastasija Mitić je po enoletnem premoru zopet nastopila na turnirju. Dosegla je 5 zmag in bila dvakrat poražena. Osvojila je končno 3. mesto. Anastasija zadnje mesece marljivo trenira, saj jo v prihajajoči sezoni čakajo nastopi na turnirjih do 11 in 12 let.

Bor Bizavičar se je prvič udeležil teniškega turnirja. Prikazal je soliden tenis, vendar tokrat to še ni zadostovalo za prvo zmago. Bor, ki je nekdanji nogometaš, tenis trenira šele dobre tri mesece in vidno napreduje iz tedna v teden. Tudi zmage bodo kmalu prišle!

Nik Kralj je po gladkih zmagah v prvem in drugem krogu klonil v četrtfinalu proti drugemu nosilcu, Blažu Strašku iz Ljubljane s 2:6. Četrtfinalni obračun je bil veliko bolj tesen, kakor kaže rezultat. Lahko rečemo, da Nik po enem letu treninga že diha za ovratnik fantom, ki tenis trenirajo že pet in več let.

 

Ekipa TK Bobi

 

satelit2 satelit3 satelit4