Odlični nastopi naših mladih upov v Ljubljani

V soboto 21. septembra je v Ljubljani potekal turnir v kategoriji 8-11 let pod okriljem Teniške zveze Slovenije. Iz našega kluba so se turnirja udeležili Anže Selan, Nejc Cvetko, Luka Talan Lopatič in Špela Matjašič. Vsi so nastopili v kategoriji mini tenis.

Anže Selan je v močni konkurenci (32 fantov) iz vse Slovenije prikazal odlične igre (5 zaporednih zmag) in se zasluženo uvrstil v finale. Tam je po treh izenačenih setih moral priznati premoč Lovru Bolharju iz Domžal. Anže si za igre, ki jih je prikazoval na turnirju, zasluži vse pohvale.

Nejc Cvetko se je z dvema zmagama v predtekmovanju uvrstil v finalni del. Tam ga je po treh napetih setih ustavil kasnejši zmagovalec, tudi Anžetov krvnik, Lovro Bolhar.

Naš najmlajši, Luka Talan Lopatič, je v svoji predtekmovalni skupini enkrat zmagal in bil dvakrat poražen, kar ni zadostovalo za uvrstitev v finalni del.

Med deklicami je naša Špela Matjašič pokazala določen napredek v igri in osvojila končno 3. mesto ter osvojila prvi pokal v svoji kratki teniški karieri. Upajmo, da prvega od mnogih!

1 turnir, 2 pokala. Ni slabo! Naši Bobiji z dobrimi igrami na turnirjih postavljajo visoke standarde in nam s tem nalagajo odgovornost za še boljše delo v prihodnosti! Že konec prihodnjega tedna nas čakata dva nova turnirja, v Kopru in Ljubljani!

 

Ekipa TK Bobi

 

tc-ljslika2 tc-lj