OP Portorož 8 – 11 let

V soboto 17. avgust 2013 je v Portorožu potekal turnir Teniške zveze Slovenije v kategoriji od 8 – 11 let. Iz našega kluba sta se turnirja udeležila dva tekmovalca – Anže Selan iz Notranjih Goric in Luka Talan Lopatič iz Ljubljane. Oba sta tekmovala v kategoriji mini tenis.

8 – letni Anže Selan se je po dveh zmagah in enem porazu v svoji predtekmovalni skupini uvrstil v polfinale. Tam ga je čakal Jan Bukovec (TR-KR). Po izenačenem začetku (5:5) je Anže popustil in moral priznati premoč nasprotniku (5:7 2:7). Anže je tako osvojil končno 3. – 4. mesto in se po dolgem času (december 2012) spet zavihtel na stopničke. Zasluženo!

5 – letni Luka Talan Lopatič se je prvič udeležil turnirja pod okriljem TZS. Svojih, za glavo večjih nasprotnikov se ni ustrašil in s svojo igro požel pozornost številnih gledalcev turnirja (staršev, trenerjev). Za prvo zmago je bilo to tokrat premalo, vendar bo z nadaljnjim dobrim delom kmalu tudi slika na semaforju obrnjena. Bravo Luka!

Obema tekmovalcema za nastope na turnirju čestitamo in že z veseljem pričakujemo naslednje tekmovalne izzive čez 14 dni na Otočcu!

 

Ekipa TK Bobi