Tekmovalci z dvema 5. – 8. mestoma zaključili poletno sezono

V soboto 5. oktobra sta naša dva tekmovalca, Anže Selan in Nejc Cvetko nastopila na zaključnem turnirju sezone v deževnem Kopru. Oba sta nastopila v kategoriji mini tenis.

Anže Selan je v svoji predtekmovalni skupini osvojil prvo mesto. V napetem četrtfinalnem obračunu je moral priznati premoč Benjaminu Borliniju iz Kopra. Anže je tako osvojil končno 5. – 8. mesto. To je bil za Anžeta zadnji nastop v kategoriji mini tenis.

Nejc Cvetko se je v četrfinale uvrstil kot drugouvrščeni v svoji predtekmovalni skupini. V četrtfinalu je bil od Nejca boljši Lovro Bolhar iz Domžal.

Za tekmovalci TK Bobi je prva sezona nastopanja na turnirjih Teniške zveze Slovenije. V prvi sezoni nastopanja so naši tekmovalci v klubske vitrine prinesli 5 pokalov iz državnih turnirjev. Sedaj naš čaka enomesečni tekmovalni premor. V tem času se bomo skušali čim bolje pripraviti na prihajajočo zimsko sezono, v katero vstopamo z visokimi pričakovanji. Večina naših tekmovalcev (Anže, Nejc, Luka, Špela) bo začela tekmovati v višji kategoriji – midi tenis.

 

Ekipa TK Bobi

 

P.S.: Ker v Kopru zaradi turobnega vremena nismo bili razpoloženi za poziranje fotografom, k članku prilagamo poletno fotografijo naših tekmovalcev z Bobijem (junij 2013).

 

bobi