O nas

cropped-bobi-logo.pngV Teniški šoli Bobi izvajamo teniške programe, ki so namenjene vsem starostnim skupinam  (od 3. leta starosti naprej) in vsem nivojem znanja (od začetnikov do tekmovalcev).

Teniški klub Bobi deluje na treh lokacijah.

  • Brezovica pri Ljubljani – Notranje Gorice, Športni park Jama
  • Log – Dragomer – Log pri Brezovici
  • Ljubljana – Črnuče, Športni park Ludus

Naša osrednja lokacija je Brezovica pri Ljubljani oz. Notranje Gorice. V letu 2016 je klub s pomočjo zasebnega investitorja v ŠP Jama postavil športni šotor. Tako pozimi večino naših treningov poteka pod balonom v Večnamenski športni dvorani Notranje Gorice.

Vadbene skupine so majhne, pozimi predvsem zaradi stroškov z dvorano, 3 – 4 otroci v skupini, poleti, ko so stroški z igrišči manjši, pa največ trije otroci v skupini, saj se v klubu držimo načela individualno delo = kvaliteten pristop = napredek.

Seveda si želimo imeti v naših vrstah veliko dobrih tekmovalcev, vendar nam to ni prioriteta. V našem klubu poleg učenja teniške tehnike predvsem vzgajamo otroke, da z rednimi treningi pridobijo delovne navade. Eden izmed glavnih ciljev pa je, da bodo z veseljem igrali tenis tudi takrat, ko bodo enkrat zapustili klub.

Nekaj so besede in obljube, drugo pa dejanja. V klubu smo si zadali visoke cilje, za katere bo potrebno ogromno dela, toda obenem smo trdno prepričani, da jih bomo čez čas tudi z vašo pomočjo uresničili!

cropped-bobi-banner.jpg